Thursday, November 24, 2011

Berbaloikah Fujifilm Instax mini 7s..

salam semua..
   arrhhhh tiba-tiba jantung saya terjatuh cinta dengan camera ni.. emm... mcm mana ni? Berbaloikah? Harga dlm rm250- rm300 macam tu tapi dengar2 film pula yang mahal.. Kalau setakat nak gambar benda tak berfaedah tu payahla kan.. Tapi masalahnya saya ni tak cantik, tak fotogenik plak tu.. kena juga snap berratus-ratus kali baru rasa selesa mata nak tengok gambar saya. Ni karang klu guna kamera ni? Amacamla gaya nya kan...

Dan alasan paling kukuh saya dah ada camera pink satu ni

kalau dgn kamera ni snap la sampai penuh memory nanti lps tgk satu2 bole delete mana-mana yang muka sewel kan.. emm mcm mana aa? tapi hati dah jatuh chenta dgn kamera atas nun...( sbb dpt menambah koleksi pink colour saya.. )

Take time fikir2 dulu la..
korang rasa berbaloi tak? sesuai ke dgn saya?

4 comments:

  1. ok je kalau u nak buat koleksi kan..

    ReplyDelete
  2. beli je. kang menyesal tak sudah kah kah kah

    ReplyDelete
  3. fuhhh , teringin gila nak dapat kamera yg atas sekli tu :)

    ReplyDelete
  4. butterfly : hehe ya juga kan.. :) setuju sgt

    ihsan arifin : :D

    Ash kyouhei : teringin juga ke? sama la.. amcm la pandangan ash? berbaloi tak?

    ReplyDelete